Dieta owocowa – jadłospis, przepisy, menu

Wariant weekendowy

Sobota

Śniadanie:

  • 40 dag owoców, mogą być banany, maliny lub winogrona

II śniadanie:

  • 1 średniej wielkości pomarańcza
  • duże kiwi

Obiad:

  • sałatka owocowa z dwóch bananów, 6 śliwek, jednego grejpfruta

Podwieczorek:

  • pół melona

Kolacja:

  • garść borówek lub dwie sztuki kiwi i jabłko

Niedziela

Śniadanie:

  • 40 dag owoców ( połowę z nich powinny stanowić winogrona )
  • herbata z rozmarynu

II śniadanie:

  • dwie gruszki
  • 20 dag moreli

Obiad:

  • duży banan
  • 15 dag śliwek
  • pół grejpfruta

Podwieczorek:

  • papaja

Kolacja:

  • garść śliwek
  • dwie morele
  • kiwi

Dodaj komentarz